Cabane ce pot fi vizitate

Imagine dreapta

Cabana Cotul Donului (870 m)

    Cabana Cotul Donului (870 m) este o cabană situată în Munții Postăvaru din România, în județul Brașov. Acest refugiu montan este situat la o altitudine de 870 metri, oferind vizitatorilor un loc de relaxare și cazare în mijlocul naturii. Este un punct de pornire ideal pentru drumeții și activități în aer liber în zona Munților Postăvaru. Cabană este frecvent utilizată de turiști și drumeți datorită locației sale strategice și a accesului ușor la trasee montane. De asemenea, este populară printre cei care doresc să exploreze zona montană fără a urca la altitudini foarte înalte.

Cabana Poiana Secuilor (1070 m)

   Cabana Poiana Secuilor este o cabană montană situată în Munții Postăvaru din județul Brașov, România, la o altitudine de 1.070 metri. Este o destinație populară pentru drumeții și turiști, oferind cazare și masă într-un cadru natural. Cabana are un design rustic și este înconjurată de păduri, fiind un loc ideal pentru relaxare și explorarea traseelor montane din zonă. Datorită locației sale, este un punct de plecare convenabil pentru drumeții în Munții Postăvaru și alte activități în aer liber.
Imagine stânga
Imagine dreapta

Cabana Gârbova (1350 m) - Munții Gârbova

    Cabana Gârbova este o cabană montană situată în Munții Gârbova din România, la o altitudine de 1.350 de metri. Este cunoscută pentru peisajele sale pitorești și pentru faptul că oferă cazare și masă pentru turiștii care doresc să exploreze Munții Gârbova sau să se relaxeze în mijlocul naturii. Cabana are un stil rustic și este un punct de plecare pentru drumeții și alte activități montane. Locația sa la înălțime oferă o priveliște impresionantă asupra împrejurimilor și acces facil la traseele din zonă.

Vila Trifoiul (1150 m) din Valea Azugii - Munții Baiului

    Vila Trifoiul este o locație montană situată în Valea Azugii, parte a Munților Baiului din România, la o altitudine de 1.150 de metri. Este o vilă ce oferă cazare pentru turiști și este populară pentru cei care doresc să exploreze zona Munților Baiului. Vila este amplasată într-un cadru natural, înconjurată de păduri, și este un punct de pornire convenabil pentru drumeții și alte activități montane. Stilul său confortabil și rustic, împreună cu atmosfera liniștită, fac din Vila Trifoiul o alegere atractivă pentru cei care caută relaxare și aventură în natură.
Imagine stânga
Imagine dreapta

Cabana Susai (1380 m) - Munții Piatra Mare

    Cabana Susai este situată în Munții Piatra Mare din România, la o altitudine de 1.380 de metri. Această cabană montană oferă cazare și masă pentru turiști, fiind un punct de plecare excelent pentru drumeții și explorarea zonei. Cabana are un design rustic și este înconjurată de păduri, ceea ce îi conferă un cadru natural și liniștit. De la Cabana Susai, turiștii pot accesa diverse trasee montane în Munții Piatra Mare și se pot bucura de priveliști spectaculoase. Locația sa la altitudine oferă o perspectivă unică asupra zonei, făcând-o populară pentru cei care doresc să exploreze natura și să se relaxeze într-un mediu montan autentic.